iRobot Braava 390 Turbo

Alb
Stare: Produs nou, original
Garantie: 24 luni + GRATUIT Garantie extinsa 12 luni 
Continut pachet: Braava 390 Turbo, baterie, turbo incarcator, adaptor, pad pentru curatare, cub de navigare, panza pentru maturat, fitil pentru pad-ul de curatare Pro-Clean, panza pentru curatat/mop, pad de curatat Pro-Clean

Detalii

1 599,00 lei
Pretul afisat include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
TVA inclus

 
Specificatii tehnice
Curatare foarte linistita
Panza din microfibra
Sistem simplu de fixare a lavetelor/panzelor
Pentru toate tipurile de podele cu suprafata dura
Navigare in camera – cu ajutorul sistemului NorthStar
Incarcator turbo
Două moduri de curatare: maturat si curatat
Suport cu rezervor PRO-CLEAN
Curatarea de-a lungul peretilor si sub mobilier
Senzorii de prevenire pentru a nu cadea pe scari
Functia pauza/reluare
Functie de incarcare rapida
Manerul de basculare pentru manevrare usoara
Acumulator NiMH de 2000 mAh
Capacitate baterie cand matura: pana la 4 ore/200 m²
Capacitate baterie atunci cand curata: pana la 2,5 ore/60 m²
Durata de incarcare: 4 ora
Greutate: 1.8 kg
Dimensiuni: 244 x 216 x 79 mm
 

Sistemul de navigare NorthStar

Tehnologia dezvoltata in colaborare cu administratia spatiala americana NASA lucreaza acum ca un GPS intern. Navigare prin cubul NorthStar emite un semnal pe care Braava il foloseste pentru a determina in siguranta pozitia sa in camera si, mai important, pentru a determina petele care mai raman de curatat. Cand ati terminat cu curatenia, Braava se intoarce întotdeauna la locul de unde a inceput curatenia. Aceasta este, de asemenea, puterea tehnologiei NorthStar.

Panze eficiente din microfibra

iRobot Braava foloseste panze speciale din microfibra, cu proprietati de curatare excelente pentru maturat si curatat. Panza alba care este folosita pentru praf, murdarie mica si par de animale, este folosita pentru curatare uscata. Panza albastra a fost conceputa special pentru curatare umeda. Puteti atasa panzele respective de robot cu usurinta folosind un tampon cu un sistem de blocare magnetic si benzi de prindere din cauciuc. Cand curatarea s-a terminat, puteti da jos cu usurinta carpa pentru o spalare rapida sau spalati-o intr-o masina de spalat.

Curatare fara zgomot

In timpul curatarii Braava este la fel de linistit ca un soricel. Puteti curata dimineata devreme sau seara tarziu, deoarece Braava nu va deranja pe nimeni. Amintiti-va ca Braava nu este un aspirator, dar acesta este un mop robotic cu functia de curatare care reuseste sa colecteze praf, par, par de animale, si murdaria fina folosind carpe din microfibra. Roboti Braava sunt propulsati de un motor electric linistit, prin urmare, nu putem auzi Braava atunci cand face curatenie.

Doua moduri de curatare

Braava 390 Turbo poate oferi doua moduri de curatare. Matura si mop. Nu va imaginati modul matura ca o matura, care ar matura bucati de noroi uscat de pe hol. Acest mod serveste pentru a indeparta praful, parul, par de animale si murdaria fina de la toate tipurile de podele cu suprafata dure, chiar si in zone spatioase. Murdaria se lipeste de carpa din microfibra alba pe care aveti posibilitatea sa o scuturati cu usurinta atunci cand curatarea este terminata. Cand Braava se misca in jurul camerei in linii lungi, inainte si inapoi, tot timpul, inainte si inapoi, modul mop are rolul de a curata podele cu suprafata dura in mod eficient. Braava se misca in linii scurte, intotdeauna la dreapta, incoace si incolo, la stanga, incoace si incolo, in fata, in mod repetitiv. Datorita acestei tehnici, este capabil sa elimine in mod eficient grasimea, praful si chiar diverse pete.

Curatarea de-a lungul peretilor si sub mobila

Curatarea cu Braava este inteligenta, si mai presus de toate, ea este completa. Acesta trece pe sub pat, mobilier sau toaleta, curata bine de-a lungul peretilor, precum si in jurul cosul de gunoi sau in jurul picioarelor mesei. Acesta reactioneaza sensibil la obstacole in camera. Acesta nu loveste mobila. Si in cazul in care detecteaza, de exemplu, un covor in fata, se va opri si va curata spatiul din jurul covor. Practic, se intelege ca a spala covorul cu o carpa din microfibra, nu este o idee foarte buna.

Posibilitatea de a utiliza mai multe cuburi de navigare

Braava 390 Turbo este capabil sa comunice cu mai multe cuburi cu diferite semnale de navigatie. Atunci cand se utilizeaza acestea, se poate curata un spatiu mai mare. Va recomandam plasarea cuburilor de navigare la aproximativ 7 m unul de celalalt pentru a asigura o buna acoperire a cuburilor prin suprapunere. Curatarea cu Braava 390 se va face in mod automat in intreaga zona, care este acoperita de semnal.

Sistemul PRO-CLEAN

Braava 390 Turbo creste eficienta curatarii cu mopul prin implementarea sistemului PRO-CLEAN. Prin utilizarea rezervorului cu detergent din plansa de fixare, acest sistem pastreaza carpa din microfibra umeda tot timpul. Braava 390 elimina chiar si petele rezistente de pe podele dumneavoastra. Umpleti rezervorul cu apa calduta si adaugati detergent. Puteti folosi detergentul Scooba sau orice alt detergent pentru curatarea pardoselilor. Urmati instructiunile de pe eticheta detergentului pe care l-ati ales. In general, va recomandam sa turnati 3 picaturi de detergent in rezervorul PRO-CLEAN. Avertisment: Nu utilizati produse prea puternice, pe baza de solventi, inalbitori, caustice, etc.

Functia Pauza /Reluare

Aveto nevoie sa opriti Braava pentru un timp, pentru a face ceva ce este necesar, si apoi sa reluati procesul de curatare? Nici o problema. Functia Pause/Reluare va asigura ca Braava va continua cu curatenia de unde a fost oprit.

Functie de incarcare rapida

Braava 390 Turbo este echipat cu un incarcator turbo, care scurteaza timpul de incarcare al robotului de la 4 la 2 ore.


CuloareAlb
Deschidere colet
Transport gratuit